szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Diane Keaton nemrégiben vett egy villát Hollywood legelegánsabb negyedében, amelyet saját tervei szerint újíttatott...

Diane Keaton nemrégiben vett egy villát Hollywood legelegánsabb negyedében, amelyet saját tervei szerint újíttatott fel, majd maga is rendezett be. A színésznő igen tehetséges lakbrendezőnek bizonyult, számos eredeti ötlet fűződik a nevéhez. Ilyen például a szobáik falát díszítő szöveges felirat, amely utal a szoba hangulatára, illetve a villa bejárata, amely - kissé szokatlan módon - egyből a ház könyvtárába vezet.

A ház úrnőjének érzékeny, intellektuális karaktere a színek és formák kiválasztásában is nagy szerepet kapott. Figyeljük meg a csavart oszlopokat, világos szerkezetet, faragott díszeket, a barna, téglavörös, terrakotta és fehér színek gyakori használatát. A fürdőszobában szintén a barna szín dominál, amelyet a fehér színű mázas csempe szépen kihangsúlyoz.

(via SweeterHomes)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!