szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A június 16-án egyszer már lezárásra került energiahatékonysági pályázatot múlt héten különösebb hírverés nélkül újra...

A június 16-án egyszer már lezárásra került energiahatékonysági pályázatot múlt héten különösebb hírverés nélkül újra megnyitották. Pályázni október 30-ig vagy a 400 millió forintos keret kimerüléséig lehet.

A pályázni szándékozók az Energia Központ ZBR pályázati oldalán találják meg a részletes kiírást és a szükséges űrlapokat. Mivel a pályázati anyag elkészítése meglehetősen bonyolult, azt javasolják, hogy a pályázók azt a céget bízzák meg a beadandó dokumentumok elkészítésével, amelyet kiválasztottak a kivitelezésre.

A Zöld Beruházási Rendszer (ZBR) Klímabarát Otthon Energiahatékonysági Alprogram pályázatát júniusban hirtelen lezárták a 2 milliárd forintos keret kimerülésére hivatkozva. De múlt héten újraindították a pályázatot, amely 2010. október 30-ig vagy a 400 millió forintos keret kimerüléséig áll nyitva. Vass Adriánné, az Energia Központ osztályvezetője a magazin kérdésére válaszolva elmondta, hogy azért tudták újra megnyitni a programot, mert a június 16-ig beérkezett, és azóta már elbírált pályázatok közül 400 millió forintnyi támogatási igényű pályázatról kiderült, hogy – formai vagy egyéb okok miatt – nem kap támogatást. Az így felszabadult keret tette lehetővé az alprogram újranyitását.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Budapest legszebb erkélyei

Bár egy országos napilap márciusban meghirdette a fővárosi erkélyek igénytelenségi pályázatát, mi most - egy...

Radar360: Orbán propagandáját nem veszik be, de Merkellel van egy közös titka

Radar360: Orbán propagandáját nem veszik be, de Merkellel van egy közös titka

Bürokratikus akadálypálya vár a táppénzt igénylőkre, épp ideje, hogy ez változzon

Bürokratikus akadálypálya vár a táppénzt igénylőkre, épp ideje, hogy ez változzon

Egy szál pólóban, majdnem 300-zal száguldott az autópályán egy 19 éves motoros Angliában

Egy szál pólóban, majdnem 300-zal száguldott az autópályán egy 19 éves motoros Angliában