szerző:
ingatlanmenedzser.hu

Kitette a piacra a Hawaii szigeteken található villáját a magát örökifjúnak tartó Cher.

Kitette a piacra a Hawaii szigeteken található villáját a magát örökifjúnak tartó Cher. A színészettel is megpróbálkozott énekesnő sohasem lakott ott, ügynökségén keresztül 8-12 millió dollárt remél az ingatlanért – derül ki az AOL összeállításából. A hét közepén lezajlott árverésről egyelőre semmit sem tudni, de nyilván sok volt az érdeklődő, hiszen az árak most arrafelé is igen nyomottak. Cher 2004-ben 2,9 millió dollárért vette a telket, majd saját elképzelése szerint építtetett egy nagy villát.

Cher hajléka igen mutatós

Sikerrel járt a szívtipró Richard Gere színész. Csak kisebb veszteséggel adott túl a 2007-ben vásárolt társasházi lakásán. Annak idején 12 millió dollárt adott érte, akkor csúcson volt a luxus piac is, majd egy évvel később zuhanni kezdtek az árak. 2008 áprilisában csaknem 18 millió dollárért szerette volna eladni, ám pénzügyi gondjai támadtak és 15 millióra levitte az árat. Nem akart ott lakni, csak befektetésnek vette a Palazzo Chupi nevű 350 négyzetméteres otthont, amelyben négy hálószoba és egy kis erkély is található.

A Palazzo Chupi vörös épülete tényleg egyedi

Jól alkudott viszont Nicole Kidman és férje, a Grammy-díjas Keith Urban. Egy New Yorkban lévő penthouse lakást két millió dollárral olcsóbban, 10 millióért tudtak megvenni a minap. A manhattani hajlékban három hálószoba és ugyanannyi fürdőszoba van, a terasz a Hudson folyóra néz. Maga a toronyház igen érdekes, hiszen a lakók egy kisebb része autóját azon a szinten tárolhatja, ahol saját lakása is található. Az épületben lakik még Domenico Dolce, a híres Dolce&Gabana egyik alapítója, ő két penthouse-t is vásárolt összesen 29 millió dollárért.

Így fér el az autó saját emeletünkön

Nicolas Cage-nek sokkal rosszabbul megy, nem régiben kénytelen volt megválni angliai kastélyától. Elég nagy veszteséggel zárta ezt az üzletet, hiszen 8 millió fontért vette és csak 5,6 millióért tudta eladni.  A Somerset grófságban található 18-dik századi kastély körül hatalmas park és erdő is terül el. Nem olyan régen a Los Angelesben (Bel Air) lévő villáját és a New Orleansban épült házát is árulni kezdte. Előbbire 9,5-15 millió dollár közötti ajánlatok jöttek, utóbbit 3,7 millióért kínálja, de egyelőre nem tolonganak a vevőjelöltek.

Szép kis darab az az angliai kastély, amit Cage kénytelen volt eladni

Ha már New Orleans: egy ottani híres rapper, bizonyos Lil’Wayne 2,8 millió dollárért akar túladni Miamiban vett társasházi lakásán. A négy hálószobás, tengerparti otthon kilenc éve épült, jóval a válság előtt, amikor szinte mindenki ott kezdett nagy beruházásba. A lakás egy 37 szintes toronyház középső szakaszán van, jó állapotú, a rapper négy éve vette 3,1 millió dollárért, de most örülne, ha sikerülne megszabadulni tőle néhány százezer dolláros veszteséggel.

Gyönyörű lehet a kilátás a Murano Grande-ból
Ilyen a Murano Grande főbejárata belülről

A megszűnt Mónika Show egykori háziasszonya képtelen értékesíteni Érden lévő luxus családi házát. Ráadásul a házat 13,75 millió forintos zálogjog terheli volt férjével közös vállalkozásuk miatt. A Blikk információi szerint most 57 millió forintért kínált, 960 négyzetméteres telken álló villában rengeteg extra található. A házban négy szoba valamint két nappali is helyet kapott. A legfelső szint egy nagyméretű galériából és egy külön bejárattal is rendelkező, 50 négyzetméteres stúdió lakásból áll.

Eléggé elzárt Erdélyi Mónika háza Érden
©

A gyönyörűen parkosított kert 607 négyzetméter hasznos alapterületű. Az épület 60 négyzetméteres pincéjében szauna gondoskodik a maximális pihenésről. A gondozott, magas fallal körülvett kertben pedig úszómedencében hűsölhet majd egy forró nyári napon a leendő tulajdonos. Erdélyi Mónika több mint egy éve árulja 300 négyzetméteres luxusotthonát, azonban az eredeti árhoz képest 10 millió forintos árengedménnyel is máig eladatlan a ház.

Lassan már hírességgé kezdi kinőni magát Csipak Péter ingatlanos nagyvállalkozó, aki a pesti belvárosban szeretne felépíteni egy üzletközpontot, aminek a tetjére léghajóra emlékeztető hotelt álmodott. Csaknem kétmilliárd forintos villáját most építi és cáfolta, hogy természetvédelmi területre is belógna a luxus villa kertje. 

 

Állj mellénk!

Köszönjük a több mint 4000 tagnak és támogatónak, akik idáig
45 millió forinttal segítették munkánkat.
Ha neked is fontos a minőségi újságírás, csatlakozz!
Tovább facebookosodik a Google Térkép, már eseményt is létrehozhatunk rajta

Tovább facebookosodik a Google Térkép, már eseményt is létrehozhatunk rajta

Gigantikus méhfarmmá alakította ötven hektáros birtokát Morgan Freeman

Gigantikus méhfarmmá alakította ötven hektáros birtokát Morgan Freeman

Marad a tavaszias idő, kis kockázattal

Marad a tavaszias idő, kis kockázattal

A jubiláló Dzsudzsák: "Épp erről álmodtam"

A jubiláló Dzsudzsák: "Épp erről álmodtam"

Látta már a Wizz Air 100. repülőgépét? És az űrből?

Látta már a Wizz Air 100. repülőgépét? És az űrből?

Itt megnézheti, lottómilliárdos lett-e

Itt megnézheti, lottómilliárdos lett-e