szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Praktikus kiegészítő elem lehet egy jó részletes térkép a falon.

Praktikus kiegészítő elem lehet egy jó részletes térkép a falon. Lehet böngészgetni, a vendégek csodájára járhatnak és folyamatosan vágyakozhatunk elmenni oda, amit éppen bemutat.

©
©
©

A nagyobb (1 négyzetmétert maghaladó méretű) régi térképeket 3-5 ezer forintért lehet kapni, kivéve, ha valódi ritkaságról van szó, mert akkor többszörös az ár. A keret további 10-12 ezer forint is lehet. Legjobb bolhapiacokon nézelődni, kisebb városokban. Ott még alkudni is többet tudunk.

©
©
©

Újabban irodákba is tesznek hajózási vagy akár bányászati térképeket. A nagyobb méretű, fából készült földgömb inkább csak az angol filmekben látható, az igazi gazdagok már nem nagyon díszítik ilyennel nappalijukat vagy dolgozószobájukat. A tippek láttán akár Alekosz nyeremény lakásába is bekerülhet egy szép régi térkép.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!