szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Versenytársunk, az Otthon Centrum a mai napon sajtóközleményt jelentetett meg, amelyben a versenytársakkal történő...

Versenytársunk, az Otthon Centrum a mai napon sajtóközleményt jelentetett meg, amelyben a versenytársakkal történő jövőbeni együttműködési rendszerét hirdeti. A meghirdetett rendszer a Duna House ingatlanközvetítői innovációja, amelyet a mai naptól léptetett életbe - áll a Duna House kozleményében.

A kozlemény szerint az OC lényegében ellopta az otletüket, az IMR-t (Ingatlan Megosztó Rendszer). Az OC vonatkozó hírét itt találja.

"Az IMR rendszert július elején franchise partnereinknek bemutattuk és véleményeztettük velük elképzeléseinket továbbfinomítás céljából. Ezt követően a múlt hét elején ügyvezetőnk, Guy Dymschiz telefonhívást kapott az Otthon centrum ügyvezetőjétől, Kühne Katától, amelyben értetlenségének adott hangot, s kérdezte miért nem kizárólag velük működünk együtt. Válaszként jeleztük, hogy a teljes magyar ingatlanpiaccal, így velük is nyitottak vagyunk az együttműködésre.

Ezt követően a szerdai napon mintegy 1000 nyilvános ingatlanközvetítői email címre kiküldtük az együttműködési ajánlatunkat (kérésre küldöm), amelyre az Otthon centrum már teljes elzárkózással reagált levelében, kifejtve, hogy nem kíván a Duna House által felkínált „egyoldalú” együttműködésben részt venni. (Az OC irodák és Kühne Kata levelét kérésre elküldöm.). Megkeresésünkre egyébként a piac többi szereplőjétől számtalan érdeklődő és együttműködési szerződés mintát kérő levelet kaptunk. Mindezt követően a mai napon bejelentette az Otthon Centrum egy-az-egyben ugyanazt a rendszert, amellyel megkerestük – többek közt - őket is. " - áll a Duna House sajtóhoz eljuttatott kozleményben.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!