szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A híres brit énekest kábítószer birtoklásáért zárták el, akinek a marihuánával már többször meggyűlt a baja.

A híres brit énekest kábítószer birtoklásáért zárták el, akinek a marihuánával már többször meggyűlt a baja. Először 2006-ban kapták el kábítószer hatása alatt történő vezetésért. Akkor közmunkára ítélték, amit rendesen kitöltött, de később újabb ügyei támadtak. 2008-ban egy nyilvános vécével gyűlt meg a baja: egy fiatal fiúval randizott, miközben marihuánát szívtak. Az énekes megúszta figyelmeztetéssel, de két év múlva már sorsa bevégeztetett.

Egy melegparádéról hazatérve meg akart állni egy kisboltnál, de súlyosan alkoholos és drogos állapota miatt elnézte a parkolót, és beleszállt a bolt bejáratába. Minden idők egyik legnépszerűbb zenészét nyolc hét börtönre ítélték.

Az elzárást az észak-londoni Pentonville börtönében jelölték ki neki. Bár ez nem luxusbörtön, a rabok celláiban televíziók és számítógépek vannak. Ezek a korábbi viszonyokhoz képest minden bizonnyal fontos változásoknak tekinthetők, a börtönök sok tekintetben ugyanolyanok maradtak, mint a száz évvel ezelőttiek. Az itt elhelyezett személyek ma is meg vannak fosztva személyes szabadságuktól, rabruhát kell viselniük, és idejük nagy részét –többnyire – semmittevéssel töltik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!