szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Az élményfürdőben már csütörtökön leengedték a vizet, a gyógyászati részlegen már dobozoltak a dolgozók.

Az élményfürdőben már csütörtökön leengedték a vizet, a gyógyászati részlegen már dobozoltak a dolgozók. Egyelőre bizonytalan, hogy hosszú távon milyen sors vár a fürdőhöz kötött szakrendeléseknek, mint ahogy az élményfürdő üzemeltetéséről sem tudni részleteket - számolt be a Dunaújvárosi Hírlap.

A lap emlékeztetett, hogy tavaly nyáron a Zöld Rendelőből is rapid módon, egy hétvége alatt kellett átköltözni az akkor biztosnak vélt fürdőkomplexumba. Sőt, tavaly ősszel is átéltek már egy hasonló csomagolást, amikor közel egy hétre az áramszolgáltatás kikapcsolása miatt állt le az élet a fürdőben. Akkor is a kórházba költöztették a szakrendelések egy részét.

Az újság szerint az élményfürdő üzemeltető-tulajdonosa a bérleti díjért és rezsiköltségért mintegy havi kilenc és fél milliót kért volna, ám a város és kórház csak havi 3-3,5 millió forintot tudott volna vállalni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Luxus fürdő nyílik Kecskeméten

A kecskeméti alpolgármester szerint problémamentesen halad az új kecskeméti fürdő építése, így semmi nem veszélyezteti...