szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

„Az Otthon Centrum országos hálózata méreteiből, piaci pozíciójából adódóan az ingatlankeresők nagy részével...

©

„Az Otthon Centrum országos hálózata méreteiből, piaci pozíciójából adódóan az ingatlankeresők nagy részével kapcsolatba tud lépni. Azonban tisztában vagyunk vele, hogy a független közvetítők, akik helyi tapasztalataik révén magas reputációt szereztek, személyes kapcsolatrendszerükön, lokális ismertségükön keresztül kapcsolatban állnak olyan vevőkkel is, akik önmaguktól nem feltétlenül jutnának el az OC-hoz. Úgy gondoljuk, hogy ez az együttműködés leginkább számukra lesz gyümölcsöző, hiszen így lojális vevőiknek egy széles ingatlanportfoliót tudnak bemutatni.” – mondta Kühne Kata, a hálózat franchise igazgatója. 

Az Otthon Centrum versenytársakat figyelő felmérése szerint fokozatosan nőtt azon közvetítők aránya, akik nagyon kevés megbízás teljesítéséből tartják fenn magukat. Nekik ez az együttműködés több értékesítést jelenthet. A közvetítői összefogás mind az eladóknak, mind az együttműködő közvetítőknek előnyös lehet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!