szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A pesti panelek és tégla lakások kivételével minden átlag négyzetméter ár stagnálást, vagy emelkedést mutat.

A pesti panelek és tégla lakások kivételével minden átlag négyzetméter ár stagnálást, vagy emelkedést mutat.

A kiváló minőségű, vagy új lakásokat az ország keleti felén vették leginkább, míg ugyanezeket legcsekélyebb mértékben épp az ország másik felén. Felújítandót továbbra is a fővárosban vesznek legnagyobb arányban - olvastuk a Duna House (DH) októberi barométerében.

A DH szerint lényegi változás nem mutatkozik a kerületek népszerűségében. Budán a XI. kerület, Pesten pedig a XIII. kerület a favorit. A belváros szinték közkedvelt célpont és továbbra is sokan jelölik meg a II. illetve XII. kerületeket, még ha a végén nem is ott vásárolnak.

Egyelőre változatlan a kép az alkuk terén, továbbra is a Pest Megyében házukat eladni kívánók számíthatnak a legnagyobb árcsökkenésre (7+11%). A lakások esetében 4-6% irányár csökkentés és 5-6% további alku módosítja a kezdetben elképzelteket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!