szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Összesen 109 szobát alakítottak ki az Arbatnál.

©

Összesen 109 szobát alakítottak ki az Arbatnál. Természetesen az összes üzleti szolgáltatás, francia étterem és spa is van a létesítményben.

A magyar piacon is masszívan jelen lévő francia társaság szerint további szállodák nyitása jön majd, mert az orosz fővárosban jelenleg 300 ezer hotelszobával van kevesebb a szükségesnél, de a volt szovjet köztársaságokban is nagy a hiány. Az Accor összesen húsz középkategóriás hotelt akar nyitni a következő négy évben, 2020-ig pedig 50-re akarja növelni egységei számát az egykori szovjet piacon.

Az Accor egyébként az első olyan nagy külföldi hotelüzemeltető cég volt, amely kifejezetten a közép kategóriájú szállodák meghonosítását tűzte ki célul Oroszországban. Jelenleg az összes Accor hotelmárka közül kizárólag a Mercure márkát szeretnék erősíteni Oroszországban és az egykori szovjet tagköztársaságokban. A cég oroszországi vezetője bejelentette továbbá, hogy a 2007-ben vázolt új Sofitel szálloda terveit hamarosan felmelegítik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!