szerző:
ingatlanmenedzser.hu

A ház olyan, mint egy lakókocsi és egy Star Trek űrhajó fúziója. A megoldás már csukott állapotában is lenyűgöző.

A ház olyan, mint egy lakókocsi és egy Star Trek űrhajó fúziója. A megoldás már csukott állapotában is lenyűgöző. A vontatható kapszula leginkább egy formatervezett lószállító utánfutóra emlékeztet. A héjakat lehajtva a vékonyka falak 252 fokos körcikkben, harmonikaszerűen kihajthatók, így percek alatt egy többszobás házat építhetünk magunknak. Van benne fürdő, nappali, háló, konyha és dolgozószoba. Sajnos az nem derül ki a képekből, hogy a selyemszerű ponyva jár-e a házhoz, de valószínűleg igen.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!