Tetszett a cikk?

A Budapest Plage rendezői megkapták a programsorozathoz szükséges engedélyeket, így az eredetileg tervezett időpontban, augusztus 6-án nyit a Plage az Újpesti alsó rakparton. Bírálói szerint a pesti "tengerpart" közlekedési káoszt okozhat a fővárosban.

A már meglévő területfoglalás engedélyen túl a cég megkapta a tűzvédelmi szakhatósági engedélyt, és a Főpolgármesteri Hivatal Közlekedési Ügyosztálya is hozzájárult a közúti forgalom eltereléséhez a Margit híd pesti hídfőjétől a Dráva utcáig tartó útszakaszon. A XIII. kerületi ÁNTSZ hétfő délután tájékoztatta a társaságot arról, hogy hozzájárul a programsorozat megtartásához.
Kerületi önkormányzati tisztviselők korábban bírálták a Budapest Plage terveit, mert szerintük a rendezvény közlekedési káoszt okozhat a fővárosban. Az újpesti Plage kialakítását augusztus 3-án, vasárnap kezdik, ezért aznap este már nem célszerű a Margit híd és a Dráva utca közti alsó rakparton parkolni, mivel a területen 4-én 0 órától parkolási tilalom lép életbe, s az ott parkoló autókat elszállítják. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újra sztrájk kezdődik Makón, most határozatlan időre szüntetik be a munkát

Újra sztrájk kezdődik Makón, most határozatlan időre szüntetik be a munkát

Ibrahimovic ott lesz a közönség nélküli sanremói dalfesztiválon

Ibrahimovic ott lesz a közönség nélküli sanremói dalfesztiválon

Itt az első Volvo, amit már csak online fognak árulni

Itt az első Volvo, amit már csak online fognak árulni