Tetszett a cikk?

Gyurcsány Ferenc gyermek-, ifjúsági és sportminiszter kedden átadta a Budapest Stadion autóbusz-pályaudvart. Az autóbusz-állomás - a sportaréna beruházásánakrészeként - egymilliárd forintjába került a költségvetésnek.

Az átadásnál jelen lévő Csillag István gazdasági és közlekedési miniszter kiemelte, hogy az autóbusz-pályaudvarról induló és az M3-as autópályán közlekedő járatok menetideje folyamatosan rövidül. Demszky Gábor főpolgármester pedig utalt arra: az autóbusz-állomás illeszkedik abba a koncepcióba, hogy a fővárosban az utazás minél inkább a tömegközlekedés révén bonyolódjon. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több ezer bébiteknőst engedtek a tengerbe Bali partjainál - videó

Több ezer bébiteknőst engedtek a tengerbe Bali partjainál - videó

Merkely: A második hullám küszöbén vagyunk

Merkely: A második hullám küszöbén vagyunk

National Review: Az amerikai konzervatívok félreértik Orbánt

National Review: Az amerikai konzervatívok félreértik Orbánt