Tetszett a cikk?

A csütörtökön elhunyt Papp László családjával történt egyeztetés után a Budapest Sportaréna tulajdonosi jogainak gyakorlójaként Gyurcsány Ferenc gyermek-, ifjúsági és sportminiszter kezdeményezi, hogy a Budapest Sportaréna 2004. március 25-től, Papp László születésnapjától a Papp László Sportaréna nevét viselje.

A kezdeményezést támogatja a A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselőcsoportja is, jelentették be közleményben péntek délután. „A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselőcsoportja nagy örömmel értesült ezekről a kezdeményezésekről, ezért javasolni fogja a kormánynak, hogy támogassa ezt a javaslatot” – olvasható az állásfoglalásban. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem vehet fel új lakót a Pesti úti idősotthon

Nem vehet fel új lakót a Pesti úti idősotthon

Alaposan átrendezte a lakáspiacot a falusi csok

Alaposan átrendezte a lakáspiacot a falusi csok

Kilenc újabb magyar lett koronavírusos

Kilenc újabb magyar lett koronavírusos