Tetszett a cikk?

Huszonnégyen sérültek meg szombaton reggel a 71-es főúton Balatonfűzfő és Balatonkenese között történt balesetben, amikor két busz összeütközött.

A Kenese felé tartó Volán-autóbuszba hátulról belehajtott egy menetrend szerint közlekedő másik busz - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Tóth Zoltán a baleset okáról az MTI-vel. A helyszíni szemle során kiderült, hogy a hátulról érkező busz vezetője az utolsó pillanatban ugyan megkísérelte kikerülni a lefékező buszt, de az ütközést nem tudta elkerülni.
Összesen 24 személy sérült meg, egy utas sérülése súlyos, a sofőrök viszont sértetlenül kerültek ki a balesetből. Az utat teljes szélességében lezárták; a rendőrség Balatonfűzfő és Balatonkenese között az úgynevezett Papkeszi út felé tereli a forgalmat. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Raktárkoncert lett a garázskoncertből, van már néhány név is, akit a kormány támogat

Raktárkoncert lett a garázskoncertből, van már néhány név is, akit a kormány támogat

Éhségsztrájkba kezdett több tucat külföldi Nyírbátorban

Éhségsztrájkba kezdett több tucat külföldi Nyírbátorban

Ennyi volt, megszűnik a Google Play Zene

Ennyi volt, megszűnik a Google Play Zene