Tetszett a cikk?

Csütörtökön a Budai Központi Kerületi Bíróság házi őrizetbe helyezte a K and H ügyben különösen nagy értékre elkövetett sikkasztással gyanúsított, előzetes letartóztatásban lévő Kerék Csabát, a Britton cégcsoport magyarországi képviselőjét.

"A Budai Központi Kerületi Bíróság (csütörtökön) a Kulcsár Attila és társai ellen különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztás és más bűncselekmények miatt nyomozati szakban folyamatban lévő büntető ügyben a 2004. június 11. napjától előzetes letartóztatásban lévő Kerék Csaba gyanúsított előzetes letartóztatását megszüntette, egyúttal elrendelte a gyanúsított házi őrizetét" - közölte a Fővárosi Bíróság.Kerék Csabát a Kulcsár-ügyben a Britton cégcsoport magyarországi képviselőjeként gyanúsították meg különösen nagy értékre elkövetett sikkasztással. A brókerbotrányban több milliárdos sikkasztással gyanúsított Kulcsár Attilát ugyancsak csütörtökön helyezte házi őrizetbe a Budai Központi Kerületi Bíróság az ügyészség indítványára - közölte a volt bróker ügyvédje újságírókkal. "A bíróság megszüntette az előzetes letartóztatást és házi őrizetet rendelt el úgy, ahogy ezt az ügyészi indítvány is tartalmazta" - mondta Zámbó Gyula.(MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!