szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Kisiklott az 56-os villamos a Moszkva térnél, személyi sérülés nem történt - mondta a Budapesti Közlekedési Vállalat fődiszpécsere.

Szántó András elmondta, hogy dél után pár perccel a végállomásra érkező 56-os villamos az elosztó-váltón kisiklott. A baleset fennakadást okozott a 18-as és 56-os villamosok közlekedésében, melyek ez idő alatt módosított útvonalon közlekedtek. Hozzátette, hogy a forgalom két óra után helyreállt, személyi sérülés nem, csak anyagi kár keletkezett. A baleset vizsgálata még folyamatban van - mondta a fődiszpécser.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Média

Reklám a gyilkos villamoson

Bocsánatot kért a nagyközönségtől a prágai villamosokat üzemeltető társaság, miután egy gázoló járművét a következő sokkoló hirdetéssel állította forgalomba: "Ami nem öl meg, az erősebbé tesz".

MTI Itthon

Demszkytől kérnek nagyobb megbecsülést a BKV-dolgozók

Munka- és életkörülményeik javítását, nagyobb erkölcsi és anyagi megbecsülést kértek a BKV érdekképviseleti vezetői a főpolgármesterhez írt levelükben. Aba Botond, a BKV vezérigazgatója szerint folyamatosan tárgyalnak a szakszervezetek követeléseiről.

Kósa: Nem támogatja a kormány az iparűzési adó eltörlését

Kósa: Nem támogatja a kormány az iparűzési adó eltörlését

Elismerte az észt külügy, hogy egy diplomatájuk is ott volt az illegális brüsszeli partin

Elismerte az észt külügy, hogy egy diplomatájuk is ott volt az illegális brüsszeli partin

Nagy Gábor: Üvegszilánkok a talp alatt

Nagy Gábor: Üvegszilánkok a talp alatt