szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Kisiklott a 4-es villamos egyik szerelvénye a budapesti Moszkva téren kora délután; a helyreállítás után azonban újabb kisiklás történt. A balesetekben senki nem sérült meg. Jelenleg a tartalék vágányt használják.

A baleset okát még vizsgálják, a 4-es és a 6-os villamosok helyett a Moszkva tér és az Oktogon között 112 percig villamospótló autóbuszok közlekedtek. Személyi sérülés nem történt, de a kisiklott szerelvényben anyagi kár keletkezett.

A hiba elhárítása utáni első pályára visszahelyezett jármű szintén kisiklott, ezért úgy döntött a BKV, hogy 14:32-től a pályahiba végleges kijavításáig a forgalom a tartalék vágány igénybevételével zajlik.

Hasonló balestet volt a Moszkva téren június 30-án, amikor az 56-os villamos siklott ki. Akkor is a végállomásnál lévő elosztó váltón történtek okoztak fennakadást.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Kisiklott a 4-es villamos a Moszkva téren

Kisiklott a 4-es villamos egyik szerelvénye a budapesti Moszkva téren; a balesetben senki nem sérült meg - közölte a BKV fődiszpécsere, Mihálszky Gábor.

MTI Média

Reklám a gyilkos villamoson

Bocsánatot kért a nagyközönségtől a prágai villamosokat üzemeltető társaság, miután egy gázoló járművét a következő sokkoló hirdetéssel állította forgalomba: "Ami nem öl meg, az erősebbé tesz".

A szállodások szövetsége szerint pünkösdig is tarthatnak a korlátozások

A szállodások szövetsége szerint pünkösdig is tarthatnak a korlátozások

A koronavírus miatt egy évvel csökkent a várható élettartam az Egyesült Államokban

A koronavírus miatt egy évvel csökkent a várható élettartam az Egyesült Államokban

Márciusban nyílik az új budapesti luxushotel

Márciusban nyílik az új budapesti luxushotel