szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága ötmillió forintos pénzbüntetést szabott ki a Ferencvárosra és a határozat jogerőre emelkedése után három nappal addig von le egy pontot fordulónként a klubtól, amíg az egyesület nem tesz eleget egykori játékosával, Adem Kapiccsal szembeni fizetési kötelezettségének.

"Valóban született egy ilyen döntés" - mondta Tepszics Ignác, a Ferencváros sportigazgatója. "Ha írásban is megkapjuk az MLSZ határozatát, utána 8 nap áll rendelkezésünkre a fellebbezés benyújtására. Egészen biztosan nem fogadjuk el a fegyelmi bizottság döntését."

"Pályafutásom legszebb és legsikeresebb időszakát töltöttem el a Ferencvárosnál. A klubot továbbra is szeretem, ezért nagyon sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok. Nem akarok mást, mint azt az összeget megkapni, ami a szerződésemben szerepel. A fellebbezés a ferencvárosiak részéről nem más, mint időhúzás" - mondta Kapic.

A határozat indoklásának ismeretében dönt a klub arról, hogy mire alapozza majd tiltakozását. A szlovén válogatott Kapicnak június 30-án járt le a szerződése az FTC-nél. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Megérkeztek az FTC NHL-ből igazolt szárjai

Szinte hihetetlen volt a hír, néhány hete, hogy az FTC a jégkorong bajnoki rájátszás második körére két jónevű NHL-es játékost igazol. Nos a sztárok a maguk fizikai valóságukban és fradimezbe öltözve megérkeztek Budapestre.

Itthon

FTC-Feyenoord: döntetlen a Puskás-stadionban

A nyitófordulóban szabadnapos Ferencváros csütörtöki mérkőzésén 1-1-es döntetlent ért el a Puskás Ferenc-stadionban a holland Feyenoord ellen a labdarúgó UEFA Kupa csoportkörében.

MTI Itthon

FTC: megállapodás a Kincstári Vagyoni Igazgatósággal

Furulyás János, a Ferencváros és a labdarúgócsapatot irányító részvénytársaság elnöke szerint jó esély van arra, hogy az Üllői úti stadion mellett található teljes, nyolchektáros terület vagyonkezelői jogát megkapja a klub. Ez az új befektető szempontjából is különösen fontos.

Oldalára fordították a parkoló autót, hogy kilopják a katalizátorát

Oldalára fordították a parkoló autót, hogy kilopják a katalizátorát

Ismét börtönbe kell vonulnia a Samsung első emberének

Ismét börtönbe kell vonulnia a Samsung első emberének

Szlávik: Felesleges különbséget tenni a vakcinák között

Szlávik: Felesleges különbséget tenni a vakcinák között