szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Jövő hét csütörtökön az MDF politikusaival egyeztet Gyurcsány Ferenc ügyvezető kormányfő - közölte az MTI-vel Dávid Ibolya pártelnök.

Mondja el véleményét!
HVG-reformprogram. Mondja el Ön is a véleményét a hvg.hu fórumán: http://forum.hvg.hu/Default.aspx?g=topics&f=9
Gyurcsány Ferenc kedden írt levelet az ellenzéki pártok vezetőinek arról, hogy a jövő hét folyamán hivatalukban találkozna velük a kétharmados törvényeket érintő egyeztetés céljából. A kormányfő kezdeményezésére adott válaszában Dávid Ibolya jelezte, a párt kész egyeztetni. Orbán Viktor (Fidesz) és Semjén Zsolt (KDNP) pártja elnökségi ülése után fog választ adni.

Dávid Ibolya elmondta: a megbeszélést jövő csütörtökön délelőtt, az MDF székházában tartják. Az MDF részéről Dávid Ibolya, valamint néhány elnökségi és frakció-tag lesz jelen. Az MDF elnöke azt javasolta a miniszterelnöknek, hogy a legnagyobb nyilvánosságot tájékoztassa arról, milyen helyzetben van az ország, mit tesz, és mihez kér segítséget. Hozzátette: szintén javasolják Gyurcsány Ferencnek, hogy ne csak a pártokkal, hanem sokkal szélesebb körben konzultáljon hosszú távú kérdésekről.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Gyurcsány: május 30-ra kész a kormányprogram

Az parlamenti választásokat követően ma ülésezik első alkalommal az MSZP, a KDNP, az MDF és a Magosz országos választmánya is. Gyurcsány Ferenc kormányfő május végére kormányprogramot, s mélyreható közszolgálati átalakításokat ígért, Orbán Viktor az MSZP tagozatának nevezte az MDF-et a KDNP választmányi ülésén.

hvg.hu Választás 2006

Gyorsinterjú Almássy Kornéllal, az MDF alelnökével

„Van egy szűk fanatikus réteg, amely minket most nagyon nem szeret” - mondta a Parlament Caféban Almássy Kornél, az MDF alelnöke a hvg.hu helyszíni tudósítójának, aki többek között arról faggatta, milyen stratégiájuk van arra, hogy meghatározó párttá váljanak a jobboldalon.

MTI Itthon

MDF: Herényi marad a frakcióvezető

Az MDF országos választmánya szombati budapesti ülésén egyetértett az elnökség és a frakció azon döntésével, hogy Herényi Károly legyen a párt országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője - közölte Katona Kálmán választmányi elnök az ülést követően.

MTI Itthon

Orbán Viktor szerint az MDF az MSZP egyik tagozata

Politikai értelemben az MDF az MSZP egyik tagozata - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, aki részt vett a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szombati budapesti választmányi ülésén.

Nem dől be a szegedi klinikai ellátás, de nem lesz sima ügy a megegyezés a dolgozókkal

Nem dől be a szegedi klinikai ellátás, de nem lesz sima ügy a megegyezés a dolgozókkal

Angelina Jolie bocsátotta árverésre, több mint nyolcmillió fontért kelt el Winston Churchill egy festménye

Angelina Jolie bocsátotta árverésre, több mint nyolcmillió fontért kelt el Winston Churchill egy festménye

Mihail Gorbacsov már nem magyarázkodik, csak mesél, amiről épp akar

Mihail Gorbacsov már nem magyarázkodik, csak mesél, amiről épp akar