szerző:
HavariaPress
Tetszett a cikk?

A nyomozás szerint N. József gumiszerelő műhelyének udvarán gyilkolták meg a Prikkel házaspárt - írja a Blikk.

Prikkel Tamás és felesége, Mária december 29-én tűnt el, kiégett autójukat, benne emberi csontokkal január 4-én találták meg egy kietlen mezőn. A DNS-vizsgálat azóta bebizonyította, a házaspár csontjai voltak a terepjáróban.

Igarról és Mezőszilasról szombat este többtucatnyian vonultak a gumiszerelő műhely elé, gyertyát gyújtani Prikkelék emlékére. Úgy tűnik, hogy az udvaron, az elektromos kapu és a sövénykerítés takarásában ért véget a házaspár élete.

Még éjszaka is az udvar kövezetét vizsgálták nagy lámpák fényében a rendőrök - mesélte a gyanúsítottak egyik szomszédja, aki először arra lett figyelmes, hogy N.-ék a házaspár eltűnésének másnapján, reggel 7 órakor mosták a kocsijukat, amire sem az időpont, sem az időjárás nem volt megfelelő.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!