szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Önkényeskedésből nem hagyjuk lejáratni a magyar jobboldalt, méltatlan a parlamenti képviselőkhöz - fogalmaz az MDF elnöke. Két ellenzéki politika van ma Magyarországon: az egyik a törvénytelen magatartás és önkényeskedés, a másik a középosztály megerősítését szolgáló, építő politika - nyilatkozta a hvg.hu-nak Dávid Ibolya.

A Kossuth téri kordon szétcsavarozása, mint polgári engedetlenségi akció elfogadhatatlan a jobboldal mérsékelt pártja számára. A Magyar Demokrata Fórum frakcióüléseinek hivatalos programjai: törvényjavaslatok kidolgozása a magyar kormány elhibázott politikájával szemben, míg a Fideszé - úgy látszik - az, ami a mai napon történik - mutatott rá Dávid.

A Fidesz lebontott egy kerítést, de ezzel egy falat húzott a törvényes megoldások és az általa támogatott agresszív politika közé. Ez a fideszes politika csak a kormány és Gyurcsány Ferenc érdekeit szolgálja, eltakarja a kormányzati hibákat és megbélyegzi a magyar jobboldalt. Az MDF várja a felelős fideszes politikusok elhatárolódását.

„Amit a Fidesz a Kossuth téren csinált, az az önbíráskodás tipikus esete”- nyilatkozta a hvg.hu-nak Dávid Ibolya az MDF elnöke.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vizsgálja a rendőrség az infarktusa miatt rossz helyen parkoló, majd megbírságolt nő ügyét

Vizsgálja a rendőrség az infarktusa miatt rossz helyen parkoló, majd megbírságolt nő ügyét

Elkerülhettük volna a harmadik hullámot?

Elkerülhettük volna a harmadik hullámot?

Újabb páratlan leletet, érintetlen ceremoniális kocsit találtak Pompejiben

Újabb páratlan leletet, érintetlen ceremoniális kocsit találtak Pompejiben