szerző:
HavariaPress
Tetszett a cikk?

A Boros-Bochkor párosról nevezték el a 4-es metró két fúrópajzsát a szavazók - tudta meg a HavariaPress.

Április elején indítottak internetes szavazást a 4-es metró két fúrópajzsának elnevezésére. A "leánykori nevükön" TMB S355-nek és TMB S354-nek hívott pajzsok ezentúl a népszerű rádiós műsorvezető páros neveit viselik majd.

A héttagú előzsűrihez - melynek mások mellett Korda György, Balázs Klári és Hajdú Péter is tagja volt - több mint hatezer feladótól mintegy kétezer ötlet érkezett. Ezekből választották ki az általuk legalkalmasabbnak tartott húsz névpárt, amelyikről azután tegnap éjfélig folyhatott a szavazás. Boros és Bochkor együtt csaknem 75 ezer szavazatot kapott; a második helyezett "Fúró Rudi 1. és 2." 50 ezer, a harmadik helyezett "Hacsek és Sajó" kevesebb mint 45 ezer szavazatot kapott.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Rajzold le a 4-es Metrót!

A DBR Metró Projekt Igazgatóság rajzpályázatot hirdet kisiskolások számára Barátom a Metró címmel, és egyúttal lehetőséget biztosít arra, hogy felső tagozatos osztályok ellátogassanak az Etele téri Információs Központba.