szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy 27 éves budapesti férfit még a meccs előtt kapcsoltak le a francia rendőrök, egy boxert próbált bevinni a stadionba.

Őrizetbe vettek egy magyar szurkolót a keddi meccs kezdete előtt a bordeaux-i stadion bejáratánál, mert a férfinál egy boxer és egy símaszk is volt – írja a helyi francia lap, a Sud-Ouest.

A lap szerint a férfi már túljutott a biztonsági vizsgálatokon és a motozáson is, de a hatóságok már korábban kiszúrták, amikor az ultrák a stadionhoz vonultak.

A 27 éves budapesti férfit a meccs előtt fél órával állították elő a rendőrség gyorsreagálású álruhás emberei, a férfinál pedig egy símaszkot és egy boxert találtak.

Mivel az illető meglehetősen sokat ivott, előbb kijózanító szobába került, majd őrizetbe, így nem látott semmit a meccsből. A férfi ellen eljárást kezdeményeztek sportlétesítménybe fegyver behozatala miatt.

Tegnap is szóltak hírek őrizetbe vett magyarokról, de azokat a francia rendőrség – a magyar társszervezet beszámolója szerint – azzal pontosította, hogy nem magyarokról volt szó.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egyre több mindenre emlékszik a Szájer-buli szervezője

Egyre több mindenre emlékszik a Szájer-buli szervezője

Szlovéniából érkezett a Vatikán idei karácsonyfája

Szlovéniából érkezett a Vatikán idei karácsonyfája

Belehalt a koronavírus szövődményeibe Valéry Giscard d'Estaing egykori francia elnök

Belehalt a koronavírus szövődményeibe Valéry Giscard d'Estaing egykori francia elnök