szerző:
hvg.hu

Aki azt hitte, kevesebb lesz a menekültpropaganda a választás után, tévedett.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Május 7-8-án tartja meg az alakuló ülését az új parlament – írta meg a Magyar Idők. Elsőként a civil szervezeteket vegzáló Stop Soros-törvénycsomagról fognak tárgyalni a lap szerint. Ennek ugyan több része is alkotmánysértő lehet, de ez most már nem jelenthet problémát a Fidesznek, mivel kétharmaddal átírhatják az alkotmányt is.

Folytatódik az Orbán-kormányoknak az a hagyománya is, hogy már a tavasszal elkezdik tárgyalni a költségvetést.

Arról, hogy a kormányt mikor alakíthatják meg, nincs még pontos információja a Magyar Időknek sem. Azt azonban már most megírták:

Az ellenzék zavart próbál majd kelteni a Fidesz és a KDNP soraiban kreált álhírekkel.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!