szerző:
hvg.hu

Mesterházy Attila szocialista politikus szerint elfogadhatatlan, hogy a Párbeszéd csak feltételekkel hajlandó fenntartani a szövetséget.

"Ez most ugye egy félreértés? Vagy FAKE NEWS?!" - tette fel a kérdést a Facebook-oldalán Mesterházy Attila MSZP-s politikus azután, hogy a Párbeszéd feltételeket szabott a szocialistáknak.

A szocialisták szombati választmányi ülésén úgy döntöttek, közös EP-listán indul a két párt, majd másnap a Párbeszéd a taggyűlésén egy olyan szöveget fogadott el, amely szerint a  szövetség egyoldalú felrúgásának tekintik, ha Karácsony zuglói polgármester-jelöltségét nem támogatják a szocialisták. (Karácsony most is ott polgármester.)

Mesterházy azt írta, Karácsony a választmányi ülésen semmiféle feltételről nem beszélt, most meg ultimátumot adtak az MSZP-nek.

A zuglói polgármesteri székért cserébe van csak közös lista?! Miért nem beszél Karácsony Gergely őszintén velünk? Lenéz minket?

Megjegyzi, hogy Karácsony követeli leghangosabban az előválasztást Budapesten, "kivéve, ha a saját polgármesteri székéről van szó, mert azt akkor előre garantálni kell...". Kifogásolta azt is, hogy a médián keresztül üzent egy olyan párt, amelynek az MSZP nélkül nem lenne frakciója, támogatottsága pedig elmarad a Kétfarkú Kutya Pártétól és a Momentumétól is.

Ilyen “őszinte és erős” együttműködő partnerrel a hátunk mögött a Fidesz halálra van ítélve az uniós és az önkormányzati választásokon is, az tuti....💪👍

A Párbeszéd illetve Karácsony Gergely nem reagál Mesterházy bejegyzésére.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Tüntetők jutottak fel a Fidesz-székház erkélyére

Tüntetők jutottak fel a Fidesz-székház erkélyére

Így szorozza fel a Duna közelsége a lakásárakat

Így szorozza fel a Duna közelsége a lakásárakat

Tordai Bence: Már nem elég a politikai harc

Tordai Bence: Már nem elég a politikai harc

Jól van ez így? Akkor is megjegyez minket a Google, ha kijelentkezünk

Jól van ez így? Akkor is megjegyez minket a Google, ha kijelentkezünk

„Megfordítanám veled a világot” – KIES klippremier

„Megfordítanám veled a világot” – KIES klippremier

Élő közvetítésben pofozta fel feleségét a Fortnite-játékos, letartóztatták a rendőrök

Élő közvetítésben pofozta fel feleségét a Fortnite-játékos, letartóztatták a rendőrök