szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az igazgató szerint nem sikerült a munkákat időben befejezni, de a tanítás folytatódik az iskolában, csak éppen a fűtés nem, vagy csak részlegesen működik, a tanulók pedig nagykabátban ülnek az órákon.

Az őszi tanítási időszakban újítanak fel egy iskolát a Somogy megyei Nagyberkiben, írja egy olvasó beszámolója alapján a Sonline. Mivel a fűtésrendszert is korszerűsítik, a fűtést ki kellett kapcsolni, ezért több mint egy hete nagykabátban ülnek a gyerekek az iskolapadban. De a felújítással járó zaj miatt van, hogy nem hallják az órán elhangzottakat, illetve a WC-k fele sem működik, ezért hosszú sorban állásra kényszerülnek a diákok.

Az iskolaigazgató a lap kérdésére azt írta, a munkálatokat már be kellett volna fejezni, de annak ütemtervszerű lebonyolítására nekik nincsen ráhatásuk. Miközben a fűtésrendszert szakaszosan cserélik le, olajradiátorokkal is fűtenek a tantermekben, így 18 fokos hőmérsékletet tudnak elérni szerinte. Emellett azt kérik, öltözzenek melegen a tanulók, és viseljenek téli cipőt az osztályteremben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Apró erősödéssel nyitott a forint

Apró erősödéssel nyitott a forint

Radar 360: Kövér szülésre buzdít, az orvosok katasztrófától tartanak

Radar 360: Kövér szülésre buzdít, az orvosok katasztrófától tartanak

Pion István a Pesti Hírlap új főszerkesztője, változások a 168 Óránál

Pion István a Pesti Hírlap új főszerkesztője, változások a 168 Óránál