szerző:
HVG
Tetszett a cikk?

A Párbeszéd országgyűlési képviselője az egyetemen oktatta Kubatov Gábort, a Fidesz pártigazgatóját is, négyest adott neki. A HVG hetilapnak adott portréinterjújában Tordai azt mondta, Kubatov nem puskázott. A fiatal ellenzéki politikus a házasságot részben az állami biopolitika eszközének tartja.

A csütörtökön megjelenő HVG hetilapban portréinterjút készítettünk Tordai Bencével, a Párbeszéd politikusával, ellenzéki fenegyerekkel. Az országgyűlési képviselő azt mondta, azért tolta okostelefonját Orbán arcába aznap, amikor a parlamentben egy botrányos ülésen elfogadták a túlóratörvényt, mert

valamivel át kell törni az érdektelenség falát, siker, és ez a lényeg.

Nem gondolja, hogy azért őt tartanák bohócnak, mert bohócorrot mutat Polt Péter legfőbb ügyésznek. Szerinte a politika olyan dolog, amit nehéz teljesen elengedni, bár otthon nincs tévéjük, gyermekei előtt nem beszélnek politikáról. De azért a CÖF-ös beszédről értesülhetett valahonnan a kislánya, mert egyik nap azzal fogadta őt:

Apa, cafcafcaf.

Részletek a csütörtökön megjelenő HVG hetilapban. Tordai beszél egyetemi oktatói munkájáról, házasságról és családról is.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán újabb bűvészmutatvánnyal rukkolt elő, de fenyegeti a lengyel baráti tűz

Orbán újabb bűvészmutatvánnyal rukkolt elő, de fenyegeti a lengyel baráti tűz

Egy kávézó vendégeit zsidózta egy nő Újlipótvárosban, elvitték a rendőrök

Egy kávézó vendégeit zsidózta egy nő Újlipótvárosban, elvitték a rendőrök

5000 éves, páratlan leletekre bukkantak a Dunában

5000 éves, páratlan leletekre bukkantak a Dunában