szerző:
HVG

A Párbeszéd országgyűlési képviselője az egyetemen oktatta Kubatov Gábort, a Fidesz pártigazgatóját is, négyest adott neki. A HVG hetilapnak adott portréinterjújában Tordai azt mondta, Kubatov nem puskázott. A fiatal ellenzéki politikus a házasságot részben az állami biopolitika eszközének tartja.

A csütörtökön megjelenő HVG hetilapban portréinterjút készítettünk Tordai Bencével, a Párbeszéd politikusával, ellenzéki fenegyerekkel. Az országgyűlési képviselő azt mondta, azért tolta okostelefonját Orbán arcába aznap, amikor a parlamentben egy botrányos ülésen elfogadták a túlóratörvényt, mert

valamivel át kell törni az érdektelenség falát, siker, és ez a lényeg.

Nem gondolja, hogy azért őt tartanák bohócnak, mert bohócorrot mutat Polt Péter legfőbb ügyésznek. Szerinte a politika olyan dolog, amit nehéz teljesen elengedni, bár otthon nincs tévéjük, gyermekei előtt nem beszélnek politikáról. De azért a CÖF-ös beszédről értesülhetett valahonnan a kislánya, mert egyik nap azzal fogadta őt:

Apa, cafcafcaf.

Részletek a csütörtökön megjelenő HVG hetilapban. Tordai beszél egyetemi oktatói munkájáról, házasságról és családról is.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Drágulni fog a Netflix

Drágulni fog a Netflix

Drágult a benzin és a gázolaj

Drágult a benzin és a gázolaj

Majka egy időre visszavonul

Majka egy időre visszavonul

Nemzeti Sport kontra Sinkovics: tagad és fenyeget a kiadó

Nemzeti Sport kontra Sinkovics: tagad és fenyeget a kiadó

Miben és hogyan segíthet a figyelő hallgatás?

Miben és hogyan segíthet a figyelő hallgatás?

Marabu FékNyúz: Lovagkereszt

Marabu FékNyúz: Lovagkereszt