szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A párt közleményében azt írja: megalázó és sértő fotót közöltek Nagy Blankáról, nem kértek bocsánatot, és amíg ezt meg nem teszik, semelyik rendezvényükre nem mehetnek be.

Kitiltja a Demokratikus Koalíció a Pesti Srácok munkatársait minden rendezvényéről, amíg nem kérnek bocsánatot Nagy Blankától – áll a párt közleményében.

A DK kongresszusán vasárnap a Pesti Srácok portál munkatársa készített egy megalázó és méltóságában sértő fotót Nagy Blankáról, amelyet elfogadhatatlan szöveg kíséretében tettek közzé – írják.

A Pesti Srácok szerkesztőségét keddtől kitiltják a Demokratikus Koalíció valamennyi rendezvényéről.

Mi, európai magyarok nem toleráljuk, ha valaki mások megalázásából akar hírt csinálni. Amíg a Pesti Srácok szerkesztősége nem kér bocsánatot Nagy Blankától, és nem garantálják, hogy ehhez hasonló incidensek a jövőben nem fordulnak elő, nem regisztrálhatnak és nem léphetnek be a DK egyetlen rendezvényére sem,

áll a párt közleményében.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!