szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Két búcsúlevelet is hátrahagytak.

Nagy erőkkel keres a rendőrség egy apát és lányát, akik kézzel írt búcsúlevelet hagytak hátra – írja a Bors. A rendőrség honlapja szerint eltűnés miatt keresik Remport Zoltánt és 17 éves lányát, Remport Natáliát is, mindketten szombaton tűntek el.

©

A lap úgy tudja, a lányt sokáig az édesanyja, a férfi volt felesége nevelte, aki azonban nem engedte, hogy a lánya találkozzon az apjával. Végül évekkel ezelőtt a lány megkereste az apját, majd hozzá is költözött.

Kettejük eltűnését a férfi második felesége vette észre szombaton délután, ekkor két búcsúlevelet is talált, egyet az apa, egyet a lány nevében, de mindkettő a lány kézírásával született.

Bár a Bors először azt írta, hogy a 48 éves dunavarsányi férfi korábban rendőrként dolgozott és nemrég szerelt le, azóta pedig biztonsági őrként dolgozik, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság később azt közölte a lappal, hogy a férfi soja nem volt az állomány tagja. A lap szerint ennek ellenére a környékbeliek is úgy tudták róla, hogy korábban járőrként dolgozott.

Engedéllyel tartott gáz riasztó fegyverét is magával vihette eltűnésükkor.

Ha látja őket, hívja a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!