szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy csekket is kiakasztott a villája kerítésére.

A napokban kiderült, hogy Mészáros Lőrinc lánya és annak férje érdekeltségébe került egy budaligeti villa, amelyet Karácsony Gergely a mai napon személyesen keresett fel.
Karácsony Gergely ugyanis bevezetné a Tiborcz-adót, azaz adót vetne ki a félmilliárd forintnál drágább házakra. Az ingatlanhoz a főpolgármester-jelölt most egy, az adóról szóló csekkel érkezett, hogy átadja a tulajdonosoknak.
Itt állunk egy olyan ház előtt, amely nyilvánvalóan nem tisztességes úton szerzett vagyonból épül, hiszen Mészáros Lőrinc lánya és veje azok a tulajdonosok, akik itt lakni fognak. Ez az építkezés is jól mutatja, hogy mit ért a Fidesz azon, hogy családok éve - mondta a sajtótájékoztatón Karácsony, aki az adóból bérlakásokat építene és újítana fel.

A napokban kiderült, hogy Mészáros Lőrinc lánya és annak férje érdekeltségébe került egy budaligeti villa, amelyet Karácsony Gergely a mai napon Kunhalmi Ágnessel együtt keresett fel.

Karácsony Gergely bevezetné ugyanis a Tiborcz-adót, azaz adót vetne ki a félmilliárd forintnál drágább házakra. Az ingatlanhoz a főpolgármester-jelölt most egy, az adóról szóló csekkel érkezett, hogy átadja a tulajdonosoknak.

Itt állunk egy olyan ház előtt, amely nyilvánvalóan nem tisztességes úton szerzett vagyonból épül, hiszen Mészáros Lőrinc lánya és veje azok a tulajdonosok, akik itt lakni fognak. Ez az építkezés is jól mutatja, hogy mit ért a Fidesz azon, hogy családok éve

– mondta a sajtótájékoztatón Karácsony, aki az adóból bérlakásokat építene és újítana fel.

Karácsony szerint persze vannak olyan budapesti milliárdosok, akik tisztességes munkával keresték meg a pénzüket, de mégis úgy tűnik, hogy sokan kormányzati megbízások által tettek szert óriási vagyonra.

A Tiborcz-adót persze mindenkinek be kell fizetni. A tisztességes milliárdosoknak ez nem lesz probléma, hiszen pontosan tudják, hogy sokkal tartoznak ennek a városnak. Azokon, akik viszont csalárd módon jutottak vagyonhoz, azokon egyszerűen bevasaljuk ezt az adót

– tette hozzá Karácsony, aki végül Kunhalmi Ágnes segítségével ki is tette a csekket a kerítésre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egész Amerikát átszabhatja Trump az új főbíró jelölésével

Egész Amerikát átszabhatja Trump az új főbíró jelölésével

18 teljes kiőrlésű vagy Graham-lisztes kenyérből 11-nél találtak hibát

18 teljes kiőrlésű vagy Graham-lisztes kenyérből 11-nél találtak hibát

Nagyot esett a kiskereskedelem tavasszal, csak mostanra érte el a tavalyi szintet

Nagyot esett a kiskereskedelem tavasszal, csak mostanra érte el a tavalyi szintet