szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kurucz Boglárkát egy falunapon verték meg, támadója ezután visszament bulizni.

Elmondása szerint a nála lévő szivárványos táska miatt bántalmazták a 19 éves Kurucz Boglárkát, akire egy középkorú férfi támadt rá a bényei falunapon, még múlt szombaton. A fiatal nő minderről a Facebook-oldalán írt, de csak napokkal később.

Ahogy táncoltam egy barátommal a sátorban, egyszer csak megjelent a hátunk mögött egy ember. Nagydarab, kopasz férfi, afféle hazafias kopasz. Felkapta a táskám, és az arcomba tolta, fennhangon kezdett érdeklődni, mégis mi az, amit a kezemben tartok. Táska. Feleltem értetlenül"

– olvasható a bejegyzésben.

A nő szerint megpróbálta visszavenni a táskáját a férfitól, "de rángatni kezdett vele együtt, majd egyre hangosabban kezdett üvöltözni velem, trágár kifejezésekkel illetett, és felismerve a szivárványt arra következtetett hogy leszbikus vagyok".

A fiatal ezután leöntötte a férfit, aki erre arcon ütötte. Kurucz Boglárkának felszakadt az arcbőre, az orra pedig vérezni kezdett.

„Barátom nagyszülei rohantak a segítségemre, papája vált a következő célponttá. Akkora ütést kapott, hogy elterült a földön, és mikor védtelenné vált, ütni és rúgni kezdte őt a kopasz és egy hű társa. A barátom kis híján sokkot kapott, engem mentő vitt kórházba. Megmentőmnek eltört a járomcsontja, szemünk alatt lila duzzanat éktelenkedik, testünk több pontján foltok, amiket az ütések és rúgások okoztak.”

A fiatal nő a Népszavának azt is elmondta, hogy a támadó ezután visszament bulizni. A 168 Óra pedig arról írt, hogy a nőt kezelő kórház a bántalmazás miatt hivatalból feljelentést tett.

Az Index megkeresésére a Pest megyei rendőrség azt közölte: az ügyben a Monori rendőrkapitányságon indult eljárás súlyos testi sértés miatt ismeretlen tettes ellen. Arra a kérdésükre viszont, hogy felmerült-e gyűlölet bűncselekmény gyanúja, illetve, hogy van-e már gyanúsított, nem kaptak választ.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Belkin új telefontartója mindig arra fordítja az iPhone-t, amerre a használója van

A Belkin új telefontartója mindig arra fordítja az iPhone-t, amerre a használója van

Halálos baleset történt a 49-es főúton

Halálos baleset történt a 49-es főúton

Tolószékbe kényszerül a cukorbeteg Milos Zeman

Tolószékbe kényszerül a cukorbeteg Milos Zeman