szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Magnó Studio Kft. milliárdokat szakított, mégis egy lepukkant békásmegyeri panelbe van bejelentve.

Kerülte a feleségéhez köthető Magno Studio Kft.-ről szóló kérdéseket a kötcsei pikniken Rogán Antal. Pedig csak azt akartuk megkérdezni a minisztertől, mit tud a titokzatos cégről, amelyről a hvg.hu derítette ki, hogy egy lepukkant békásmegyeri panelbe van bejelentve, pedig az Átlátszó szerint milliárdokat szakított az általa vezetett tárca propagandaköltéseiből.

Azt is megírtuk, hogy a Fitbalance Aréna Tavasz és a Fitbalance Kids nevű rendezvények kapcsán a szponzorálási pénzre az MVM nem Rogán Cecíliával, vagy a Nakama & Partners Kft.-vel, hanem a Magno Studio Kft.-vel szerződött, vagyis utóbbi is kapott MVM-es szponzortámogatást. A cég vezetője és tulajdonosa Horváth László három év alatt a nulláról 14 milliárd forintra tornázta fel a Facebook-oldallal és saját honlappal nem rendelkező vállalkozás bevételeit.

Az erre vonatkozó kérdésre Rogán Antal viszont csak annyit mondott: a magyar kormány összes kampányát egy ügynökség szervezi, akik szabadon választhatják meg, azt hogy milyen alvállalkozókkal dolgoznak.

„Mi ebbe nem szoktunk beleszólni” – tette hozzá a miniszter.

Rogán azt is hozzátette, hogy még sosem járt a cégnél, ezért arra kért minket, hogy az ezzel kapcsolatos kérdéseket az ügynökségnek tegyük fel, akik bizonyára meg tudják mondani, miért pont a Magnó Studio Kft.-t választották.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Oroszi Babett Gazdaság

Rogán Cecília és egy titokzatos NER-milliomos nyomát kutattuk a békásmegyeri panelrengetegben

A Rogán Cecíliához köthető sportesemények támogatásai után kutakodva a hvg.hu érdekes kapcsolatra bukkant: a Fitbalance Aréna Tavasz és a Fitbalance Kids nevű rendezvényeket az a Magno Studio Kft. szervezte, amely az Átlátszó szerint milliárdokat szakított a Rogán Antal vezette minisztérium propagandaköltéseiből. A cégről semmit nem tudni, csupán annyit, hogy vezetője és tulajdonosa, Horváth László három év alatt a nulláról 14 milliárd forintra tornázta fel a Facebook-oldallal és saját honlappal nem rendelkező vállalkozás bevételeit.

A Samsung újdonsága ellaposíthatja a telefon hátulján kitüremkedő kamerát

A Samsung újdonsága ellaposíthatja a telefon hátulján kitüremkedő kamerát

Végeláthatatlan a tengertakarító robotrendszer munkája, de nem unja

Végeláthatatlan a tengertakarító robotrendszer munkája, de nem unja

"Nem akkora baj, ha nem másnaposan megyek dolgozni" – vannak még maszkban bulizók Budapesten

"Nem akkora baj, ha nem másnaposan megyek dolgozni" – vannak még maszkban bulizók Budapesten