szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nemesi Pál szinte az elsők között adta le szavazatát Szegeden.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

Nem sokkal 7 óra után, feleségével érkezett szavazni Nemesi Pál, aki „független” jelöltként, a Fidesz támogatásával indult a polgármesteri posztért Szegeden.

A hvg.hu kérdésére, hogy mire számít a mai voksoláson, azt felelte, hogy szoros versenyre és győzelemre. A kampányról azt mondta, a szegediek nagyon aktívak voltak, és nagyon örül, hogy véleményeikkel, ötleteikkel segítették a kampányt.

Nemesi Pál ellenfele a várost 17 éve vezető Botka László, ő most az Összefogás Szegedért Egyesület (MSZP-Momentum-DK-LMP-Jobbik) jelöltje. Kettejük csatájáról ebben a választási riportban számoltunk be.

Rajtuk kívül van még két független jelölt: Szabó Bálint és Lauer István.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!