szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A meteorológiai tél beköszöntével, a hideg megérkezett, átlagosan -4, -5 fok közötti hőmérsékletre ébredt az ország

Az utóbbi időszakra jellemző enyhe idő helyett most az ilyenkor szokásosnál nulla fok körülű hőmérsékletnék csípősebb reggelre ébredhettünk, átlagosan -4, -5 fok közötti értékeket mérhettünk – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat FB-oldalán.
A leghidegebbet reggel 7 óráig Zabarban mérték, ott -9,9 fokig hűlt le a levegő, azonban később tovább süllyedt a levegő hőmérséklete, így összességében Fülöpházán volt a legzimankósabb a hajnal, ott átlépte a -10  fokot is.

Az utóbbi időszakra jellemző enyhe idő helyett vasárnap az ilyenkor szokásosnál nulla fok körüli hőmérsékletnél csípősebb reggelre ébredhettünk: az Országos Meteorológiai Szolgálat átlagosan -4, -5 fokot mért.

A leghidegebb reggel 7 óráig Zabarban volt, ott -9,9 fokig hűlt le a levegő, később tovább süllyedt a hőmérséklet, így összességében Fülöpházán volt a legzimankósabb a hajnal, ott -10  foknál is kevesebbet rögzítettek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Arizonában is hitelesítették Joe Biden győzelmét

Arizonában is hitelesítették Joe Biden győzelmét

Szijjártó Péter a sajtóból értesült Szájer József brüsszeli partijáról

Szijjártó Péter a sajtóból értesült Szájer József brüsszeli partijáról

Kim Dzsong Un már be is olthatta magát koronavírus ellen

Kim Dzsong Un már be is olthatta magát koronavírus ellen