szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az összeg bruttóban értendő. A jutalomra 166-an jogosultak.

Újbuda önkormányzata 150 ezer forint pénzjutalmat ad a kerület szociális ágazatban dolgozó munkatársainak – közölte a kerület csütörtökön.

Mint írták, az elmúlt 14 hétben a szociális területen dolgozók egyébként sem könnyű feladatai megsokszorozódtak. "Ám ők magas szakmai tudással és elhivatottsággal, zokszó nélkül tették a dolgukat, olykor saját egészségüket kockáztatva".

Megbecsülésük kifejezéseként bruttó 150 ezer forintot adnak az Újbudai Szociális Szolgálat, az Újbudai Humán Szolgáltató Központ és az Újbudai Idősek Háza minden, összesen 166 dolgozójának, "egész Újbuda nevében megköszönve áldozatos munkájukat".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!