szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A budapesti, Dankó utcai intézményeinél akarta leszerelni a szolgáltató a gázórákat.

A gázszolgáltató munkatársai megpróbálták leszerelni a gázórákat csütörtökön az Iványi Gábor által vezetett Magyar Evangéliumi Testvérközösség (MET) budapesti, Dankó utcai intézményeinél - írja a Magyar Hang.

Ónodi István gazdasági igazgató a lapnak elmondta, reggel jelentek meg a szakemberek, hogy leszereljék a két gázórát. Ezt megakadályozták, ekkor viszont az utcáról akarták elzárni a gázt, de ezt sem engedték. Jelenleg önkéntesek őrzik a helyszínt.

A Dankó utcai két intézménynek 30 millió forintos gáztartozása van, azonban az állam azonban jóval többel tartozik nekik. Most közösségi gyűjtés indult a megsegítésükre.

Augusztus végén derült ki, hogy az Iványi Gábor vezette Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség oktatási intézményei fele annyi támogatást kapnak idén, mint korábban, és jövőre teljesen lenullázódik a köznevelési megállapodás alapján kapott forrás.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
HVG360 hvg360

"Bárcsak mindenki egy napig ellenállna a hatalomnak" – Iványi Gábor a HVG Teraszon

"Ez nem kereszténység", hanem "pogányság és mohó önzés" – foglalja össze a jelenlegi hatalom karakterét az egykor Orbán Viktor gyermekeit is megkeresztelő lelkész. Nem tudja még, miként tömik be a pénzügyi űrt, amelyet az okoz, hogy a kormány elvett 95 millió forintot egyháza, az Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség rászoruló fiatalokat befogadó iskoláitól. Iványi azt mondja, a szegényeket semmiképp sem hagyják magukra, s továbbra is vallja: "ha van módod megszólalni, csak az igazat mondhatod".

Most kiderül, hogy megtisztítható-e egy ország a vírustól, ha mindenkit letesztelnek

Most kiderül, hogy megtisztítható-e egy ország a vírustól, ha mindenkit letesztelnek

Nagy József: "Korlátolt álértelmiségi alapállás, hogy minden focidrukker bunkó és minden fradista nyilas"

Nagy József: "Korlátolt álértelmiségi alapállás, hogy minden focidrukker bunkó és minden fradista nyilas"

Szokatlan baleset Csehországban: Egy rakomány cukorrépa temetett be egy autót

Szokatlan baleset Csehországban: Egy rakomány cukorrépa temetett be egy autót