szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A tavalyi EP-választás előtt egy 207 ezer követős hivatalos oldalt vesztett el a párt, most 80 ezer lájkot buktak, amiért megsértették a Facebook közösségi elveit.

Törölte a Mi Hazánk oldalát a Facebook – közölte a párt kedden. Mint írják, 80 ezer követőt vesztettek el. Koraeste valóban csak a párt nevét használó szatirikus oldalak, valamint a kisebb pártszervezetek oldalai voltak elérhetőek.

A közleményből kiderül, hogy a törlés oka az, hogy a szélsőjobboldali párt megsértette a Facebook közösségi elveit. Azt viszont nem írták, melyik poszttal. Állításuk szerint "valós indoklás nélkül" rótta fel nekik ezt a közösségi oldal üzemeltetése. Oldaluk törlését megelőzően egy október 23-i rendezvényüket is eltávolították.

A 2019-es EP-választást megelőzően már elvesztett a Mi Hazánk egy hivatalos közösségi oldalt. Akkor Toroczkai László 207 ezer követővel bíró oldalát távolította el a Facebook.

Odacsapna a Facebooknak egy magyar párt a "rejtélyes" törölgetések miatt

Nehezményezi a Mi Hazánk, amiért a párt elnökének Facebook-oldalát szerintük előzetes figyelmeztetés nélkül törölte a közösségi oldal.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már közel jár a Földhöz a Hajabusza-2 űrszonda, mikuláskor dobja le különleges csomagját

Már közel jár a Földhöz a Hajabusza-2 űrszonda, mikuláskor dobja le különleges csomagját

Lemondott Trump járványügyi tanácsadója, aki megkérdőjelezte a maszkviselést

Lemondott Trump járványügyi tanácsadója, aki megkérdőjelezte a maszkviselést

Arizonában is hitelesítették Joe Biden győzelmét

Arizonában is hitelesítették Joe Biden győzelmét