szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Akár csütörtök délutánig havazhat a nyugati határszélen, a Dunántúlon viszont ónos eső miatt kell figyelni.

Karácsony 2020
A karácsony idén sem marad el, legfeljebb kicsit más lesz, mint ahogy vártuk és ahogy megszoktuk. Kompromisszumokat kell majd kötnünk, talán áldozatokat is kell majd hoznunk, de végül is ez a szeretet ünnepe, és mint ilyen, erős kötelék közöttünk. Sok mindent kibír. Tartson velünk a ráhangolódásban!
Friss cikkek a témában

Megjött a tél – adta hírül szerda reggel az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). Ekkor még csak felhőkről és hidegről írtak, estére viszont az ország dél-nyugati részén – így például Nagykanizsán – leesett az első hó is.

©

Figyelmeztetést is kiadott az OMSZ. A nyugati határszélen csütörtök délutánig havazhat. A hegyvidéki területeken (Írott-kő, Soproni-hegység) akár 4 centiméternél több hó is hullhat. A legnyugatabbi tájakat leszámítva a hóréteg csütörtökön már olvadhat.

A Dunántúl többi részén azonban a kezdeti hószállingózást, havazást követően egyre több helyen ónos esőre, fagyott esőre, majd esőre egyaránt számítani kell. Kiemelten Zala megyében, Vas és Győr-Moson-Sopron megyék keleti részén, valamint az ettől kissé keletebbre fekvő területeken csütörtök délelőttig akár több milliméternyi ónos eső is hullhat.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fekete-Győr kihívta egy szigetkörre Némeht Szilárdot és Budai Gyulát

Fekete-Győr kihívta egy szigetkörre Némeht Szilárdot és Budai Gyulát

Doku360: A 19 méteres medencénkből jutott el a két lányom az ifi Európa-bajnoki címig

Doku360: A 19 méteres medencénkből jutott el a két lányom az ifi Európa-bajnoki címig

A Trónok harca óriásfarkasai csupán távoli rokonai a mai farkasoknak

A Trónok harca óriásfarkasai csupán távoli rokonai a mai farkasoknak