szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Igaz, lábujjhegyen és kinyújtott karokkal. Előképzettség nem szükséges.

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, az Emirates jelenleg közel háromszáz magyar munkavállalót foglalkoztat. Most új légikísérő pozíciókra várják nők és férfiak jelentkezését. A légiutas-kísérők számára többek között adómentes fizetést, térítésmentes dubaji szállást, ingyenes munkahelyi transzfert, orvosi és fogorvosi ellátást, valamint kedvezményes vásárlási és szabadidős programlehetőségeket kínálnak. Emellett kedvezményes utazási lehetőségeket is biztosítanak a légiutas-kísérők és hozzátartozóik számára az Emirates hat kontinensen átívelő hálózatán belül.

Bár a jelentkezés előképzettséget nem igényel, a leendő légiutas-kísérőknek néhány kritériumnak meg kell felelniük: előírás a betöltött 21 éves életkor, valamint a 212 cm-es magasság kinyújtott karral, lábujjhegyen állva, hogy a felső rekeszeket is elérjék a sztyuvik.

Az Emirates-et 1985-ben alapították, és az elmúlt 25 évben folyamatosan nyereségesen működött. A 2017-2018-as pénzügyi évben 58,5 millió utast szállított, és 762 millió dollár adózás utáni eredményt ért el.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!