szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A luxusautók szerelésével foglalkozó férfit május 10-én látták utoljára.

Letartóztathattak egy embert a maglódi vállalkozó eltűnése ügyében – írja a Bors. A luxusautókkal foglalkozó Pintér Gyulának több mint egy hónapja veszett nyoma.

A vállalkozó eltűnésekor vele volt kutyája is, az ebet azonban Szlovákiában megtalálták, illetve a kocsi, amivel a férfi útnak indult, visszakerült később a háza udvarára.

A lap úgy tudja, a vállalkozó eltűnése miatt egy bizonyos L.-t gyanúsítanak: Pintér az eltűnése előtti éjszakán egy órán át beszélt vele telefonon, de az illető másnap járt is nála.

A 52 éves férfi egy tanyán él, erről a lap azt írja, az épületet magas fák határolják, illetve a bejáratot rendőrségi zár alá helyezték május 28-án. A rendőrök a férfi háza melletti gyümölcsöst és az erdőket is átfésülték, de semmit nem találtak. A lap arról is ír, hogy a férfit hazugságvizsgálatnak is alávetették volna, ezt azonban megtagadta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Döntöttek, börtönben marad a skálás gyilkos

Döntöttek, börtönben marad a skálás gyilkos

Hologram segítségével hoztak össze egymástól távol élő brit családokat

Hologram segítségével hoztak össze egymástól távol élő brit családokat

Radar360: Nehéz lesz elkerülni az óvodai járványgócokat

Radar360: Nehéz lesz elkerülni az óvodai járványgócokat