szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

28 ezer forint lesz és még két hónapot kell várni rá – erről tájékoztatta a pácienseit a Nemzetközi Oltóközpont, amely pénzért soron kívül kínál koronavírus elleni vakciát.

Újabb vizsgálatot indított a Nemzetközi Oltóközponttal szemben a kormányhivatal fogyasztóvédelmi főosztálya – erről is tájékoztatta cég a birtokunkba jutott  levelében a pácienseit.

Ők azok, akik 5000 forintos regisztrációs díj ellenében magán alapon ígérnek oltást. A levél szerint legjobb esteben is két hónap múlva kezdhetik a vakcinázást: „Még ha ennél hamarabb el is indulnak a szállítások, akkor is elfogadhatatlan lenne etikai szempontból rizikócsoportba nem tartozó fiatalokat és középkorúakat oltani mindaddig, míg magasabb kockázati csoportba tartozók vakcinára várnak.” – írják. Hozzátéve, hogy az „általunk megcélzott vakcina engedélyeztetése  késésben van”, ezért csak végleges engedéllyel rendelkező vakcinával olthatnak.

Már az árakról is tájékoztattak, e szerint a Pfizer–BioNTech vakcina esetében a kétszeri oltás teljes költsége mintegy 28 000 forintba fog kerülni. Az Index megtudta, az ár úgy jön ki, hogy 2X10 000 forint a vakcia ára, 2X1450 a beadás költsége, 5000 forint pedig az előre befizetett  regisztráéciós díj.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ellenzék az egyetemek modellváltásáról: A magyar állam részének jól szervezett ellopása

Ellenzék az egyetemek modellváltásáról: A magyar állam részének jól szervezett ellopása

Elhunyt 245 beteg, 8053 az új fertőzött

Elhunyt 245 beteg, 8053 az új fertőzött

Elek István: Az ellenzéki ajánlat, 3. rész

Elek István: Az ellenzéki ajánlat, 3. rész