szerző:
hvg.hu

Megkérdeztük olvasóinkat, hogy kit-kiket látnának szívesen sztárfellépőként a vizes vébé nyitóünnepségén Emeli Sandé helyett, aki egészségügyi okok miatt lemondta budapesti fellépését.

Nos, úgy tűnik, a megfelelő kérdést tettük fel oldalunkon és a Facebookon, hiszen csak úgy özönlenek a kreatív ötletek. Egy párat, a teljesség igénye nélkül csokorba szedtünk. És persze továbbra is várjuk javaslataikat; a pénz – mint tudjuk – nem számít, csak a képzelet szabhat határt.

„Felcsúton nincs egy éppen szabad zenekar?? Szólót énekelhetne a 'vezér',a család pedig vokálozhatna.Szerintem valamelyik pajtában,vagy garázsban biztos rejtegetik őket mint nemzeti vésztartalék"

„Két javaslatom is van: Postás Józsi, mert ilyen bóvli országot kiválóan képviseli. A második javaslatom pedig Soros György, mert hátha a közmédiába is eljutnának a gondolatai, lévén csak a királyi közvetítheti az eseményeket.”

Feltételezem, a sokoldalú Mészáros Lőrincnek ez sem jelentene gondot! Az élet minden területén megállja a helyét, pont ez ne menne!?”

„Sir Paul Mccartney!!!
Kezdhetne azzal, hogy:
"You never give me your money
You only give me your funny papers
And in the middle of the negotiation
You break down.
I never give you my number
I only give you my situation
And the middle of the investigation
I break down."

„Addig ötletelünk, míg Putyin jön, és csasztuskát énekel...”

„Pataky hívhatná az UFO-kat. Most nagy szüksége van a hazának valami világleglátványosbbra.”

„Soros György!”

„Orbán Viktor és Varga Mihály pálinkakóstolással egybekötve horthysta katonadalokat adjanak elő úszófelszerelésben, úszósapi, cuki naci, úszószemcsi, ahogy azt kell... :)”

„Legyen Kósa Lajos a viccmester, bohócügyi álomtitkár a kupakos számával és tesze-tuszi-tuszu-tuszi-val, őt kövesse Németh Szilárd egy sumós flikk-flakkal”

„Csak egy ember jöhet szóba: Mészáros Lőrinc, mindannyiunk kedvence. Mivel Ö szép is, okos is, és mindenhez ért!”

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!