szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szentesi Zöldi László külön bejegyzést írt, hogy a törlést megmagyarázza, mint fogalmaz, "megunta olvasni a hülyeségeket".

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Szentesi Zöldi László kiakadt, amiért a 30. Tusványos fellépői között a Quimby és Lovasi András is ott voltak.

A kormánypárti újságíró odáig merészkedett, hogy egy bejegyzésben alibi előadónak nevezte Lovasiékat, de aztán az erdélyi magyarokba is rúgott egyet.

Szentesi néhány órával törölte bejegyzést, de aki nem olvasta, a printscreen istenségnek hála alább megtekintheti:

©

A határozott véleménnyel rendelkező szerző ezután újabb bejegyzést faragott, melyben megmagyarázta a törlés okát:

Na, kedveskéim.
Miután mindenki jól kiélvezkedte magát, töröltem a Quimby és Lovasi körüli vitát generáló posztokat.
Meguntam ugyanis olvasgatni a hülyeségeket.
És üzenem az ellenzéki újságíróknak, köztük volt kollégáknak, hogy ti tényleg nem vagytok normálisak. Tudom, hogy uborkaszezon dúl, de vezető helyekre tenni az én szerény posztomat... ennyire azért nem vagyok jó!

A poszthoz egy kép, pontosabban - Szentesi megfogalmazásában - egy "intézményes jel" is társul, de ezt inkább nem emelnénk át. Aki nem bírja ki, itt megnézheti. [Frissítés: most se a poszt, se az oldal nem tölt be.]

Szentesi bejegyzése - mármint az első - egyébként eleve furcsa volt, a Ripost ugyanis szombaton azzal a címmel közölt cikket, hogy Lovasi András mindig boldogan tér vissza Tusnádfürdőre, az írásban pedig fergeteges hangulatról beszélnek, a lap ráadásul egy videointerjúval is jelentkezett.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!