szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy hónappal ezelőtt vették fel a beszélgetést, és mire a volt vígszínházas kollégák megfogalmazták a vádjaikat Eszenyi Enikő ellen, a magazin már megérkezett a nyomdából.

A legcsodásabb, ha igazi alkotótárssal hoz össze az élet!
– ez a mondat szerepel Eszenyi Enikő fotója mellett a Nők Lapja eheti számának címlapján.
QP | Quality Placement
A Vígszínház igazgatójával készült címlapinterjú a magazinos nagyinterjúk szokásos, kellemesen csevegő stílusában zajlott.
Eszenyit a többi között arról kérdezték, hogy hogyan került a "szenvedélyes színházcsináló pozíciójába", mi volt az első visszajelzés, amit színészként kapott, és hogy meglepte-e, hogy kinőtte a naiva szerepét.A Nő

A Nők Lapja e heti számának címlapján épp Eszenyi Enikő van, akivel szemben súlyos vádak láttak napvilágot a napokban.

A kellemes hangulatú interjú – az igazgatót többek között arról kérdezték, hogy került a szenvedélyes színházcsináló pozíciójába – egy részletét feltették a lap weboldalára is, majd a promó alatt megjelentették a következő szöveget is:

Kedves Olvasóink! Szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy az Eszenyi Enikővel készült interjúnkat egy hónappal ezelőtt vettük fel. Amikor az őt ért vádak napvilágot láttak, a magazin éppen megérkezett a nyomdából. Természetesen a Nők Lapja az abúzus minden formáját elítéli. Köszönjük a megértést!

– írták, gyakorlatilag elhatárolódva ezzel a saját cikküktől.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ne kopaszd meg a bankod! – az MNB letiltott egy engedély nélküli alkuszcéget

Ne kopaszd meg a bankod! – az MNB letiltott egy engedély nélküli alkuszcéget

Gergely Róbert lángosfutárnak állt

Gergely Róbert lángosfutárnak állt

Economist: A vasfüggöny helyén szivárványfüggöny választja szét Európát

Economist: A vasfüggöny helyén szivárványfüggöny választja szét Európát