szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Politizálni azért nem akar, de a véleményét elmondja.

A Wellhello zenekar frontembere az ATV reggeli műsorának a vendégeként nem fűzött nagy reményeket ahhoz, hogy a kormány feloldaná a zenei rendezvényekre vonatkozó korlátozásokat, és a kormány így is tett. (Gulyás Gergely csütörtökön jelentette be, hogy augusztusban sem lesznek fesztiválok.) Fluor Tomi szerint nem is biztos, hogy a jelenlegi járványhelyzetben helyes lenne a nagy rendezvényeket megtartani, de az 500 fős korlátot kevésnek gondolja.

Aggódva beszélt a zeneipar helyzetéről, és a támogatások hiányáról, és arról, hogy egyre többen hagyják el a pályát. „Konkrétan ki lett végezve” – mondta a zeneiparról. (Gulyás Gergely szintén a csütörtöki kormányinfón egy 5,2 milliárdos támogatást jelentett be, amelyből a zenészek garázskoncerteket tarthatnak, a felvételeket pedig közzéteszik.)

Arra a felvetésre, hogy ez énekes mostanában több, közéleti témájú ügyben is felszólalt, elmondta, hogy ugyanannyira tartja sz*rnak az ellenzéket, mint a kormányt, és szerinte jelenleg nincs kire szavazni.

Politizálni nem akar, és nagyon utálja, ha akár a kormány, akár az ellenzék céltáblaként használja. Amikor közéleti témában megnyilvánul, azt azért teszi, mert egyszerűen vannak olyan döntések, amelyeket morálisan helyesnek vagy helytelennek lát.

Fluor Tomi szerint a kormányban és az ellenzékben vannak „jófejek”, akik jó döntéseket hoznak. Példaként említette Székesfehérvár polgármesterét, Cser-Palkovics Andrást, akit „imád”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Gulyás: Augusztusban sem lesz fesztivál

Fesztivál helyett garázskoncertek jönnek - jelentette be Gulyás Gergely miniszter a kormányinfón. Az ágazat 5,2 milliárdos támogatást kap, a pénzről a Magyar Turisztikai Ügynökség dönt. Kiderült az is, hamarosan közzéteszi az Emberi Erőforrások Minisztériuma, hogy augusztus 1-től mennyiért teszteli a külföldről hazatérőket az Országos Mentőszolgálat.

Máig megoldatlan rejtély az LGT Amerikába szökött gitárosának halála

Máig megoldatlan rejtély az LGT Amerikába szökött gitárosának halála

Kigyulladt egy családi ház Törökszentmiklóson

Kigyulladt egy családi ház Törökszentmiklóson

Feloszlatná a képviselő-testületet a gödi polgármester

Feloszlatná a képviselő-testületet a gödi polgármester