szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Newcastle-ben megoldották, hogy a közönség ne csak a virtuális térben tudjon koncertet hallgatni, és közben a vírus terjedésének is gátat szabjanak.

Koronavírus - a második hullám
Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Megvolt Anglia első, a társas távolságtartás szabályai szerint megrendezett koncertje a newcastle-i Gosforth Parkban. Kedd este körülbelül 2500 ember gyűlt össze, hogy Sam Fender zenéjére tudjon bulizni, és a közönség úgy adott az önfeledt szórakozásnak, hogy közben még biztonságban is érezhette magát.

A koncertszervező ugyanis kordonnal elkerített, egymástól megfelelő távolságban lévő kis szigeteket épített a nézőtéren, és az egy háztartásból érkező emberek egy-egy ilyen szigetet foglalhattak be. Ötszáz darab szeparált terület állt a közönség rendelkezésére, minden kis csoportnak székeket, kis asztalt biztosítottak, és azt is megoldották, hogy az italokat mindenki maga tudja hűteni, elkerülve ezzel a sorban állást a pultoknál – írja a Manchester Evening News.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itt a 200 lóerős Ford Puma ST, gyorsan bele is ültünk

Itt a 200 lóerős Ford Puma ST, gyorsan bele is ültünk

A gazda házhoz viszi: óriásit fejlődött a digitalizáció a kereskedelemben

A gazda házhoz viszi: óriásit fejlődött a digitalizáció a kereskedelemben

Marabu Féknyúz: Szuperkupa

Marabu Féknyúz: Szuperkupa