szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

„A kedvelt üdülővárosokban és szigeteken az elmondások alapján nem kell félni zavargásoktól és erőszakos...

„A kedvelt üdülővárosokban és szigeteken az elmondások alapján nem kell félni zavargásoktól és erőszakos megmozdulásoktól, azonban Athénban előfordulhatnak ilyen események. Minden kiutazónak azt tanácsoljuk, kerülje az ilyen szituációkat és helyszíneket, hiszen ha önhibáján kívül is sérül meg, a biztosítók tipikusan nem tudják megtéríteni a kárát.” – nyilatkozta Kaszab Attila, a K&H Biztosító nem-életbiztosítási üzletágának vezetője.

A mostani zavargásokhoz hasonlóan a háborús, polgárháborús cselekménnyel, terrorcselekménnyel és felkeléssel, lázadással közvetlen vagy közvetett összefüggésben bekövetkezett eseményekre is jellemző módon nem vonatkoznak az utasbiztosítások, s nem is lehet ilyen káresetekre akár kiegészítő biztosítást sem kötni. Mielőtt kevésbé ismert utazási célpontot látogatnánk meg, érdemes végigböngészni a Külügyminisztérium honlapját, hogy hol számíthatunk ilyen veszélyekre. Görögország természetesen nem tartozik ezek közé az országok közé, így utasbiztosítással a zsebünkben nyugodtan és biztonságosan élvezhetjük a tengerparti pihenést, de esetleg a főváros meglátogatása előtt újra tájékozódni érdemes.

Külügyminisztérium honlapja a nem javasolt, valamint fokozott biztonsági kockázatot rejtő utazási célországokról és térségekről itt található, kattintson!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
travelline.hu Plázs

Úticél: Görögország

A klasszikus dráma, a tragédia, a demokrácia és a szuvlaki hazája páratlan...

Gyanús tünetei vannak? Ne menjen közösségbe!

Gyanús tünetei vannak? Ne menjen közösségbe!

A magyarok többsége kérne koronavírus elleni oltást

A magyarok többsége kérne koronavírus elleni oltást

Már csak ezt a szezont kell kibírni, jövőre jön az algából készült biopapucs

Már csak ezt a szezont kell kibírni, jövőre jön az algából készült biopapucs