szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sokkoló képek jelentek meg Naomi Campbell ibizai nyaralásáról: a tengerben fürdőző 42 éves topmodell alakja még mindig kifogástalan, haja viszont alig maradt, a feje közepéig gyakorlatilag kopasz. Egyáltalán nem panaszkodhat viszont Cameron Diaz: a színésznő augusztus végén lesz 40 éves, és neki nemcsak a teste, a haja is tökéletes.

A szakemberek alopéciának nevezik a nagy mértékű kopaszodást, hajvesztést, ami inkább férfiakra jellemző, de nőknél ugyanúgy lehetséges, és több oka is lehet – Naomi Campbell haját valószínűleg az állandó hosszabbítás tette tönkre, amit a figyelmeztetések ellenére sem volt hajlandó abbahagyni.

A Daily Mail Online-on közölt fotókon a topmodell éppen a vízből mászik ki, lófarokba fogott haját hátrahajtotta, így jól látható a hatalmas kopasz folt. Csak pelyhek maradtak az eredetileg természetes göndör hajából, így hiába a párductest és a divatos bikini, az összkép nagyon rossz.

Tatiana Karelina, a hajhosszabbítás egyik szakértője azt mondta, hogy a kopaszodás megállítható, ha időben felhagynak a haj hosszabbítgatásával, egyenesítgetésével, ellenkező esetben elpusztulnak a hajhagymák. Ez történhetett Naomi Campbellel is, akinek már csak a hajbeültetés maradt az egyetlen megoldás.

Naomi Campbell korábban dühkitörései miatt többször bajba keveredett, közmunkára is kötelezték egyik balhéja után. A most megjelent fotók miatt valószínűleg megint az idegbaj kerülgetheti.

Még véletlenül sem kerülgeti idegbaj viszont Cameron Diazt - legalább is a róla készült friss fotókon boldognak, felszabadultnak tűnik. A színésznő augusztus 30-án tölti be a 40-et, de nem néz ki ennyinek. Hollywoodban fényképezték le, ahol miniszoknyában és könnyű kis szandálban flangált éjjel, miután kilépett egy olasz étteremből.

Hírek szerint könyvet ír jövőre, amelyben fitnesz és életmódtanácsait szeretné megosztani olvasóival. Diaz tavaly az Elle magazinnak azt mondta, hogy korábban sosem figyelt arra, mit eszik, de most már tudatosan megválogatja az ételét. Szerinte ez a titka ugyanis a karcsúságnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kicsi iPhone sosem volt még ennyire jó: teszten az iPhone 12 mini

Kicsi iPhone sosem volt még ennyire jó: teszten az iPhone 12 mini

Messi és Coutinho sem jön Budapestre a Ferencváros elleni meccsre

Messi és Coutinho sem jön Budapestre a Ferencváros elleni meccsre

Bruttó 1,7 milliót keres a híradós, aki Hadházy akcióját bunkónak nevezte

Bruttó 1,7 milliót keres a híradós, aki Hadházy akcióját bunkónak nevezte