szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem igazi horgász, hanem egy statiszta szerepel annak az új-zélandi telekomcégnek a reklámjában, amely nemrég magyarországi helyszíneken, magyar szereplőkkel és magyar tematikával forgatott reklámfilmeket új internet-szolgálatásához - közölte a kemma.hu Komárom-Esztergom megyei híroldal.

Az Oroszlány és Bokod közötti tavon csodálkozik rá egy horgász arra a tényre, hogy Új-Zélandon háromszor annyiba kerül az internet, mint Magyarországon - idézi fel a Flip nevű szolgáltató cég a Magyarország szempontjából valójában nem túl hízelgő reklámjának tartalmát a kemma.hu.

Az új-zélandi szolgáltató Komárom-Esztergom megyében forgatta első reklámfilmjét. Az oroszlányiban azonban nem valódi horgász látható a felvételen, hanem egy statiszta - közölte a kemma.hu. A statiszta egyébként az új-zélandiakkal is összebarátkozott: halat is sütöttek és ettek együtt - tette hozzá a portál. A reklámfilmet készítő iroda már ismerte az oroszlányi helyszínt, és már dolgoztak is együtt a filmben szereplő férfival - akit a portál hobbihorgásznak nevez.

Magyarországról a Flip marketingvezetője, Scott Hoogerbrug azt mondta, az OECD-országok között Magyarországon a negyedik legjobban megfizethető a szélessávú internet ára. Új-Zéland ugyanezen a listán csak a 33. helyen szerepel. A YouTube-csatornáján a cég jelzi is, kizárólag a statisztikák alapján, nem pedig rosszindulatból választották hazánkat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!